Ammattitaitoisia kirvesmiehiä Oulussa ja Vantaalla

Nord Timpurit tarjoaa töitä koulutetuille ja ammattitaitoisille kirvesmiehille, valumiehille ja raudoittajille Oulussa, Vantaalla ja koko Suomen alueella. Arvostamme ammatillista koulutusta ja työkokemusta sekä pelkäämätöntä työhön ryhtymistä. Myös laadukkaaseen ja huoliteltuun työnjälkeen panostaminen on yksi pätevän työntekijän tärkeimmistä ominaisuuksista. 

Lue lisää toiminnastamme

Haetaan timpuria

Haemme timpureita erilaisiin kirvesmiestöihin. Timpurimme työskentelevät tuulivoimaloiden, siltojen, teollisuuden, parkkihallien ja kerrostalojen rakennushankkeissa. Työtehtävät keskittyvät puurakenteisiin ja niiden asentamiseen.


Haemme myös kappaletavara- ja muottikirvesmiehiä erilaisiin työtehtäviin. 

Haetaan valumiestä

Haemme pätevää ja itsenäiseen työhön kykenevää valumiestä. Betonivalut vaativat alan kokemusta ja tietotaitoa. Ulkoilman olosuhteiden ollessa betonoinnin kannalta epäedulliset tulee tilanteeseen valmistautua suunnittelemalla eri toimintavaihtoehtoja.


Hyvin kylmällä ilmalla on esimerkiksi kiinnitettävä huomiota suojaukseen, lämmitykseen ja betonilaadun valintaan. Talvisaikaan betonointi voi olla todella haasteellista kovien pakkasten vuoksi. Talvibetonoinnin ongelmia ovat erityisesti betonin liian nopea lämpötilan lasku, joka aiheuttaa veden ja sementin reaktioiden hidastumista. Näihin ammattitaitoinen valumies osaa varautua.


Haetaan kappaletavarakirvesmiestä

Haemme osaavaa kappaletavarakirvesmiestä, joka nimensä mukaan rakentaa kappaletavarasta. Arvostamme laadukasta työnjälkeä ja sovitusta aikataulusta kiinnipitämistä.

Haetaan muottikirvesmiestä

Haemme tarkkaa työtä tekevää muottikirvesmiestä erilaisiin rakennusprojekteihin. Työssä arvostetaan tarkkuutta.

Etsitkö kirvesmiehen töitä Oulussa, Vantaalla tai muualla Suomessa? Ota yhteyttä meihin!

Yhteystiedot