Kirvesmiestyöt ympäri Suomen

Nord Timpurit tarjoaa päteviä kirvesmiestöitä mitä erilaisempiin rakennuskohteisiin Oulussa ja Vantaalla sekä tarvittaessa koko Suomen alueella. Meiltä voit tilata koulutettuja timpureita, kappaletavara- ja muottikirvesmiehiä sekä raudoittajia ja valumiehiä erilaisiin rakennushankkeisiin. Tällä sivulla voit tutustua referensseihimme sekä lukea toisen yrityksemme, Nord Raudoituksen toiminnasta lisää.

Lue lisää palveluistamme

Referenssejämme

2019

Tuulipuistot Ribäcken, Maalahti, muottityöt.


Tuulipuistot Långmossa, Maalahti, muottityöt. 

2018

Fortumin Kivenlahden lämpökeskuksen laajennus, Espoo, muottityöt.


Liedenin tuulipuisto, Ruotsi, yhteistyönä Penan Raudoitus Oy:n kanssa, muottityöt.


DEBIO Laanilan biovoimalaitos, Oulu, yhteistyönä Penan Raudoitus Oy:n kanssa, liukuvalu.

Luotettava kumppani

Meiltä löydät rakennusalan ja kirvesmiestöiden rautaiset ammattilaiset, jotka ryhtyvät työhön ripeästi ja panostavat korkealaatuiseen työnjälkeen sopivia työmenetelmiä ja ajanmukaisia työvälineitä käyttäen. Koulutamme kaikkia työntekijöitämme jatkuvasti, jotta ammattitaito ja osaaminen pysyvät ajan tasalla. Toimimme Oulussa ja Vantaalla sekä tarvittaessa koko Suomen alueella. Annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme! 

Nord Raudoitus Oy

Toinen yrityksemme on Nord Raudoitus Oy, joka on erikoistunut suuriin ja vaativiin kohteisiin. Teemme raudoituksia silta- ja tuulivoimalarakentamisen sekä kattavasti erilaisen teollisuusrakentamisen tarpeisiin vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Toiminta-aluettamme on pääasiassa koko Suomi, mutta teemme raudoituksia tarvittaessa myös Ruotsin puolella.


Olemme luotettava kumppani, kun tarvitset kokenutta ja osaavaa raudoitustöiden toteuttajaa. Teemme työt vastuullisesti hankkeen aikataulua noudattaen ja aina erinomaista työnlaatua vaalien.

Nord Raudoitus Oy on raudoituksen rautainen ammattilainen. Kaikilla raudoittajillamme on alan koulutus ja työhön vaadittavat lisäkoulutukset, työturva- ja tulityökoulutukset sekä aina vähintään viiden vuoden kokemus ja tuntemus alalta.


Kestävän ja laadukkaan lopputuloksen takaa henkilöstömme vankka kokemus lukuisista vaativista raudoitusprojekteista ympäri Suomea ja Eurooppaa. Nord Raudoitus on valittu kumppaniksi moniin kansainvälisiin hankkeisiin muun muassa Ruotsiin.

Lue lisää Nord Raudoituksesta

Kun tarvitset kirvesmiestöitä rakennuskohteeseesi, ota yhteyttä meihin.

Yhteystiedot