Kirvesmiehet

Kun tarvitset työtä pelkäämätöntä kirvesmiestä, ota yhteyttä meihin. Kirvesmies on rakennustyöntekijä, joka tekee puurakenteisiin ja niiden asentamiseen liittyviä töitä. Entisaikoina, kun talot tehtiin hirrestä, kirvesmiehen tärkein työkalu oli kirves, ja talontekijää alettiinkin kutsua kirvesmieheksi. Nykyään kirvesmiehen töitä ovat esimerkiksi puurunkojen rakentaminen, laudoittaminen, betonimuottien valmistaminen, levyttäminen, lämpöeristeiden laittaminen, ovien ja ikkunoiden asentaminen sekä puuaitojen ja terassien valmistaminen.

Kappaletavarakirvesmies

Meiltä voit tilata osaavaan kappaletavarakirvesmiehen tarvitsemaasi työhön. Kappaletavarakirvesmies rakentaa nimensä mukaisesti kappaletavarasta. Työntekijämme pystyvät työskentelemään itsenäisesti ja tehokkaasti, sillä heillä on tehtävään vaadittu koulutus ja horjumaton ammattitaito.

Muottikirvesmies

Muottikirvesmiehemme tekevät muottitöitä sekä isompiin rakennuksiin kuin myös pientaloihin. Työntekijöillämme on aina mukanaan laadukkaat ja uudenaikaiset työvälineet, jotka ovat ensiarvoisen tärkeitä onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa.

Valumiehet ja raudoittajat

Kun tarvitset valumiestä, ota yhteyttä meihin. Valumiehemme tekevät betonivalut äärimmäistä tarkkuutta ja huolellisuutta noudattaen, jotta työnjälki on onnistunut. 


Raudoittajamme tekevät rakennustyömailla raudoitteita sekä niiden asennuksia ja muita raudoituksiin liittyviä töitä. Raudoitukset tehdään muun muassa rakennuksen perustusten muotteihin ennen kuin niihin valetaan betonia. Ammatissa tarvitaan monipuolista ammattitaitoa ja huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ryhmätyöhön. Nämä taidot työntekijöillämme löytyvät!

Kun tarvitset timpuritöiden ammattilaista, ota yhteyttä meihin!

Soita tai lähetä viesti